Λήψη δωρεάν δοκιμαστικής έκδοσης

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για το eDOC.

Η δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του eDOC περιλαμβάνει όλες τις λειτουργίες του λογισμικού με μόνο περιορισμό οτι θα λειτουργεί για 30 ημέρες από την εγκατάστασή της εφαρμογής, και μόνο στον υπολογιστή που θα γίνει η εγκατάσταση.

Οι επιχειρήσεις ανάπτυξης λογισμικού όπως και εμείς μπορούμε να ισχυριστούμε οτιδήποτε, αλλά η στιγμή που εγκαθιστάτε ένα λογισμικό είναι η στιγμή που ανακαλύπτετε εάν αυτό που λέμε είναι η αλήθεια ή όχι. Ελπίζουμε να έχετε την ευκαιρία να συγκρίνετε το ιατρικό λογισμικό eDOC με άλλα ιατρικά προγράμματα και είμαστε βέβαιοι ότι θα καταλήξετε στο ίδιο συμπέρασμα όπως και όλοι οι πελάτες μας - Το eDOC είναι ένα κορυφαίο ιατρικό πρόγραμμα.

Κατεβάστε, Συγκρίνετε, Αποφασίστε!

Οδηγίες ενεργοποίησης

   1   

Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, δημιουργήστε ένα λογαριασμό χρήστη. Το email και ο κωδικός που θα σας στείλουμε, θα τα χρησιμοποιήσετε για την ενεργοποίηση του eDOC. Σε περίπτωση που δεν λάβετε το email ενεργοποίησης, ελέγξτε το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σας, γιατί υπάρχει η πιθανότητα το μήνυμα να τοποθετηθεί εκεί.

   2   

Κατεβάστε το ιατρικό λογισμικό eDOC στον υπολογιστή σας.

Το eDOC λειτουργεί σε υπολογιστές με Windows 11/10/8/7 και Windows Server 2012 ή νεότερο.

Λήψη

   3   

Εγκαταστήστε το λογισμικό στον υπολογιστή σας και ενεργοποιήστε το συμπληρώνοντας το Email και τον Κωδικό Πρόσβασης που καταχωρήσατε κατά την εγγραφή σας.

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος © CODEBORN 2021